Η εταιρία μας

Στο γραφείο μας θα βρείτε πολλά ιδιαίτερα ακίνητα. Ειδικευόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις περιοχές της Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, Λαγονησίου, Σαρωνίδας, όλα τα Ελληνικά Νησιά και άλλα σημεία της Ελλάδος. Επομένως, αν ψάχνετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε ή να πουλήσετε ακίνητο στην Ελλάδα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και γρήγορα αποτελέσματα.

Tο Κτηματομεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate Agency, ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Μπαμπέτα, ο οποίος σπούδασε και εργάστηκε στο Λονδίνο για 11 χρόνια.Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης :
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για όσους θέλουν να ξενοιάσουν από την παρακολούθηση του ακινήτου τους και την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε προβλημάτων προκύψουν, εξασφαλίζοντας την εκμίσθωσή του σε φερέγγυο μισθωτή, την είσπραξη των μηνιαίων μισθωμάτων και την πληρωμή όλων των λογαριασμών. Επίσης φροντίζουμε για όλες τις απαραίτητες επισκευές και εργασίες συντήρησης.ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, εποπτεία και παρακολούθηση ανακαινίσεων και επισκευών, ή εργασιών συντήρησης, μετά από αναλυτική προσφορά από την ομάδα τεχνικών όλων των ειδικοτήτων που συνεργαζόμαστε. Επίσης αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό και επίπλωση κατοικιών για την διάθεσή τους ως επιπλωμένα ακίνητα και την εξασφάλιση υψηλότερου εισοδήματος.ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εμπειρία μας και η γνώση της αγοράς, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας καθώς και επαγγελματικές συμβουλές για το πως να πετύχετε καλύτερη τιμή.ΑΓΟΡΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Μπορούμε να σας βρούμε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας ακίνητο στο Λονδίνο και στην υπόλοιπη Μεγάλη Βρετανία.

Εάν πρόκειται για επένδυση, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε ώστε να επιλέξετε το καλύτερο δυνατόν ακίνητο στις περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση και τις καλύτερες αποδόσεις. Συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα μεγάλα γραφεία της Μ. Βρετανίας. Η παρακολούθηση και η διαχείρισή του γίνεται από εξειδικευμένο γραφείο συνεργάτη μας στην Μ. Βρετανία.ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ.

Η αμοιβή μας είναι 2% επί της τελικής πραγματικής αξίας για αγοραπωλησίες ακινήτων, 1 μηνιαίο μίσθωμα για μισθώσεις-εκμισθώσεις που καταβάλλονται με την υπογραφή του συμφωνητικού/συμβολαίου.

Για τη διαχείριση ακινήτων η αμοιβή μας είναι 10% επί του μηνιαίου μισθώματος.

Για εκτιμήσεις ακινήτων εντός Αθηνών η αμοιβή μας είναι 150,00 ευρώ. Για ακίνητα εκτός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.

Όλες οι αμοιβές υπόκεινται σε Φ.Π.Α.